Categories
ShowBiz

Biba & Eminja: N’Katun… 48 antar jetojme me një shpi (VIDEO)

Content Protection by DMCA.com

Dy humoristët e njohur Hasan Murseli, i njohur ndryshe edhe si mixha Bibë, dhe Simon Tanushi me emrin artistik Mikeli, kanë publikuare humorin e tyre të radhës në kanalin e tyre në Youtube.

Një mysafir i papritur arrin në fshat tek Mixha Bibë dhe gruaja e tij Eminja.
Qëllimi i tij është që të filmoj jetën në fshat dhe të mbledh informacion rreth antarëve të një familje .

E para kameres ata tregojnë se qfarë bëjnë gjatë ditës, sa antarë jetojnë në një shtëpi si dhe a ka harmoni familiare mes tyre.

Por ajo që bie në sy më së shumti është mungesa e lirisë së shprehjes ndaj gruas.

Për më shumë ndiqeni videon:

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021