Categories
Actualidad

E trishtë! Ndërron jetë te Spitali In fektiv 21-vjeçari i in fektuar me C ovid19

Content Protection by DMCA.com

Ka ndër ruar jetë në Spitalin Infektiv një 21-vjeçar. Bëhet fjalë për një të ri nga Fieri, i cili vu ante nga ta la s emia.

Mësohet se 21-vjeçari nuk e ka përb allur dot v i r us in e rr ezikshëm Co vi d-19.

21-vjeçari ishte sjellë me ur gjencë nga Fieri dhe ishte në gjendje të rën dë.

Kujtojmë se një ditë më parë ko r navir usi i mori jetën një tjetër të riu, përkatësisht piktorit 30-vjeçar, Kristi Baba.