Categories
Uncategorized

I riu arab merr me qira vilën ku piloti grek i mori jeten gruas, por p endohet keq: Ja cfarë më ndodh natën

Content Protection by DMCA.com

Arabi merr me qira vilën ku u v ŗ a 20-vjeçarja nga piloti grek, por duket se është pen duar. Vetë grekët nuk e merrnin me qira vilën nga ajo që mësuan se çfarë ndodhi aty. Sidoqoftë, v r á sësi një muaj më parë dha urdhër që gjërat që ishin brenda në shtëpi të hiqeshin.I riu arab mori me qira shtëpinë në fjalë, por ai nuk e dinte historinë tr á gjike të v r á sjes së Carolines dhe v á rjen e qenit në katin përdhes të shtëpisë.

Por, çfarë po ndodh me arabin në Glyka Nera? Sipas mediave të huaja, qiramarrësi sapo u informua për ngjarjen tr á gjiĸe të 11 majit 2021 dhe zbuloi se tani e ka të vështirë të fle natën dhe se sa më shumë që kërkon detaje për atë që ka ndodhur, aq më shumë mendon se ai duhet të largohet për fundimisht nga shtëpi

Detajet e v r á sjes që tr o n diti të gjithë Greqinë dhe jo vetëm, nuk ka të ndalur dhe zhvillime të reja dalin në dritë çdo ditë. Brenda një jave, materialet e kamerës do të dalin në dritë. Por, ka fakte të tjera të forta që mund të “fu ndosin” v r á s ësin e nënës fatk eqe 20-vjeçare.