Categories
Uncategorized

IPKO sjell oferta promocionale të parezistueshme në këtë Black Friday

Content Protection by DMCA.com

Prishtinë – 12 nëntor 2021 – IPKO ka përgatitur oferta të parezistueshme për pakot e DTV dhe Internet, për këtë Black Friday.

Të gjithë mund t’i bashkohen familjes së madhe IPKO, prej mbi 100 mijë klientësh, duke përfituar nga ofertat më të mira promocionale, të disponueshme për një periudhë të kufizuar kohore.

Klientët mund të zgjedhin pakon Family HD me mbi 140 kanale dhe internet broadband, me ofertë speciale prej vetëm 15 euro në muaj ose pakon Premium HD me mbi 150 kanale dhe internet broadband, për vetëm 18 euro në muaj.

IPKO ofron internetin më të qëndrueshëm në vend, si dhe platformën më të pasur televizive me ekskluzivitet të transmetimit të disa prej ndeshjeve më të rëndësishme sportive, serialeve, filmave, dokumentarëve dhe programeve për fëmijë.

Përfitoni nga këto oferta fantastike këtë Black Friday dhe bëhuni pjesë e familjes së madhe IPKO.

Këto oferta janë të kufizuara, ndaj mos e humbisni mundësinë. Për më shumë informacion, ju lutemi vizitoni www.ipko.com.