Categories
Uncategorized

Nxitoni, hapen regjistrimet e nëntorit!

Content Protection by DMCA.com

Dëshironi të jetoni dhe punoni si infermier në Gjermani?
Atëherë mos e humbisni mundësinë të jeni pjesë e DEKRA Akademie Kosovë, për një të ardhme më të mirë, dhe karrierë të suksesshme.

DEKRA Akademie është një ndër ndërmarrjet më të suksesshme dhe më të zhvilluara arsimore në Gjermani sa i përket formimit profesional në fushën e infermierisë.

Aftësim dhe trajnim për çertifikim sipas normave ligjore të shtetit gjerman jua mundëson vetëm DEKRA Akademie në Kosovë.

Kush mund të regjistrohet?

Të gjithë infermierët e përgjithshëm ose të pediatrisë që plotësojnë këto kushtet:

Kanë mbaruar me sukses ose janë në përfundim të shkollës së mesme të mjekësisë,
Kanë mbaruar me sukses ose janë në përfundim të studimeve bachelor të Infermierisë,
Kanë një licencë infermierie ose janë duke ndjekur praktikën për Licencim pas studimeve të shkollës së mesme ose bachelor.
Regjistrimet e grupeve të nëntorit janë hapur në Prishtinë, Mitrovicë, Pejë, Prizren, Ferizaj, Gjilan dhe Gjakovë.
Juve ju mjafton të zgjidhni orarin që ju përshtatet nga e hëna deri të premten;

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021