Categories
Actualidad

Zbardhen detaje nga ngjarja në Qerret të Kavajës, publikohet fotoja e dy prej personave që u gjetën te pajetë brenda hotelit

Content Protection by DMCA.com

Të tjera detaje dalin në dritë nga t r a gje dia e katërfishtë në Qerret të Kavajës, ku katër turistët rusë u gjetën të pajet ë në një hotel. Mediat ruse kanë publikuar fotot e dy prej vi kt im ave, përkatësisht të nënë e bijë, Nataliia Burenkova, 58 vjeç,e dhe Ekaterina Burenkova 31 vjeçe. Shtypi rus shkruan se e 58-vjeçarja v u a n te nga k an c eri dhe për këtë arsye nuk është futur në saunë.

V ik tim at u gjetën në hotel të veshur me veshje të përshtatshme për saunën, por nuk është ende e qartë nëse ata ishin futur aty apo jo. Ndërsa, të afërmit e vi k tim ave kanë deklaruar se asnjëri prej tyre nuk konsumonte a l k o ol ose l ë nd ë n rkot ike. Shkaku i vërtetë i v de kj e s pritet të përcaktohet pas rezultateve të au to psisë.
Ndërkohë, 31-vjeçarja dhe i fejuari i saj, i cili po ashtu u gjet i v d eku r, do të martoheshin pas pushimeve që çifti kishte nisur prej disa ditësh me prindërit e të resë.